Acord de confidentialitate

Redactat in concordanta cu prevederile Legii nr. 677 din 2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Folderjobs este inregistrata cu nr. 15594 in registrul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, prima notificare din 29/01/2010.

Echipa Folderjobs incearca sa va protejeze dreptul la intimidate si tocmai de aceea va oferim o platforma de comunicare in domeniul recrutarii, platforma care va ajuta userii sa avanseze din punct de vedere profesional.

Va asiguram ca datele introduse pe acest site vor fi folosite doar in scopurile pe care le urmariti dumneavoastra, mai exact in gasirea sau schimbarea locului de munca.

Informatiile generale colectate de siteul Folderjobs

Cand va creati un cont pe site-ul Folderjobs.ro va sunt solicitate, initial, numele prenumele si o adresa de mail va sunt solicitate numele, prenumele, adresa de email.

Dupa crearea contului puteti sa editati profilul si sa adaugati si alte date pe care dvs le considerati a fi utile.

Folderjobs.ro inregistreaza pe serverele sale si informatii referitoare la adresa IP si informatiile cookie a site-ului solicitat de dvs. Informatia stocata o folosim in scopul de a facilita accesul la site si de a imbunatatii anumite produse si servicii.

Profilele publice pe Folderjobs.ro

Informatiile pe care le postati ca publice, cum ar fi forum-uri, chat-uri, liste de discutii, baza de date cu CV-urile cautabile, pot fi copiate si stocate de catre persoane asupra carora Folderjobs.ro nu are niciun control. Noi nu suntem responsabili pentru faptul ca terte parti utilizeaza informatii pe care le-ati postat sau le-ati facut disponibile in spatiile publice apartinand siteului www.folderjobs.ro

Pentru a proteja acest lucru aveti posibilitatea de a alege ce fel de profil aveti ( daca este privat, daca poate fi vizualizat doar de prieteni sau daca este public). Prin setarea de profil public terte persoane pot avea acces la adresa, nume, numar de telefon sau orice data persoanala pe care ati furnizat-o siteului la inregistrare.

Dreptul de editare a contului

Folderjobs.ro va confera dreptul de a modifica datele dvs. de contact pe care le-ati inregistrat, inclusiv toate datele care au legatura cu dumneavoastra. De asemenea puteti sa solicitati operatorului stergerea datelor daca acest lucru nu va reuseste. Echipa Folderjobs.ro va ajuta in maxim 48 de ore de la semnalarea problemei. Pentru dezabonarea de la newsletter puteti sa folositi optiunea Dezabonare prezenta in newsletterul zilnic.

Pentru o protectie a ridicata a dvs dupa ce va creati un cont veti primi un mail de confirmare a inregistrarii. Astfel se vor evita inregistrarile care nu au fost facute in mod direct de dumneavoastra.

Cititi mai multe detalii in subsectiunea Securitate din Confidentialitatea informatiilor personale

Locurile de munca prezente pe Folderjobs.ro

Locurile de munca prezente pe siteul www.folderjobs.ro in urma unei cautari apartin site-urilor de pe care sunt indexate sau direct celor care le-au postat. Locurile de munca sunt preluate in mod automat si nu sunt verificate in niciun fel. Modul in care le vizualizati sunt doar o imagine a acestora de pe siteul de provenienta. Pentru a aplica la un loc de munca este necesar sa aveti un cont pe siteul care prezinta acel loc de munca. www.folderjobs.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru continutul acestor locuri de munca sau a site-urilor de pe care sunt preluate.

Folderjobs.ro isi rezerva dreptul de a modifica parti sau chiar elimina complet un loc de munca daca sunt semnalate probleme din partea userilor.

Folderjobs.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul joburilor adaugate de userii angajatori.