Login
username:
parola:
Login Inregistreaza-te Gratis

Mergi in josul paginii

locuri de munca in strainatate 2010

Pagini:
  • 1
  • 2

Postat pe 05 Jan 2010 la 14:57

sincer m-am sictirit de tara asta. vreau sa plec, oriunde doar sa am si eu o casa a mea si un trai decent.
care dintre voi vor sa plece?

Postat pe 05 Jan 2010 la 16:43

cn nu vreasa plece mai degraba?eu sigur da...dap nu ma poate ajuta nimeni....numi gasesc un loc de munca desi caut de juma de an

Postat pe 05 Jan 2010 la 22:20

In ce domeniu cauti? O solutie ar fi sa-ti faci un CV pe care sa-l evidentiezi si sa aplici strict pe joburile de interes.Da-mi mai multe detalii despre experienta ta profesionala si te ajut cu sfaturi in masura in care pot...

Postat pe 06 Jan 2010 la 11:03

ms ca vrei sa ma ajuti...dap nu jtiu daca poti...pt ca mai intai io am abia 20 de ani si iti dai seama ca nu prea am experienta in nimic.am lucrat doar vreo 5 6 luni.liceul lam facut in profil de tehnica de calcul iar pe langa asta am doar cva cursuri de informatica si engleza.nici nu jtiu exact ce as vrea sa fac.acum cred ca as face ap orice,pt ca mam saturat sa stau degeaba si in tara muncesc aiurea,fara rost.am incepot o facultate tot fara rost,era la id,managemant....si am 'aflat 'ca e doar o mare porcarie.am renuntat la ea.iar acum kiar nu am ce face...acum mai crezi ca ma poti ajuta?
oricum...as aprecia orice ideie.ms molt de rasp,sunt nou pe forum...si nu ma gandeam sami rasp cnva aja rpd//.

Postat pe 06 Jan 2010 la 11:27

Ca sa-ti gasesti un job potrivit trebuie sa vrei din toate punctele de vedere. Adica de la aspectul fizic. Nu stiu cum te imbraci la interviu dar daca mergi in blugi sigur nu vei avea succes. Conteaza apoi atitudinea, nici sa pari sluga care ar face orice pentru un job dar nici sa mergi si sa ceri marea cu sarea cand experienta nu iti permite acest lucru.
Fa-ti o scrisoare de intentie seriosa si incearca sa o personalizezi pentru compania respectiva. Citeste pe net despre posibilele intrebari care ti se pot pune la interviu si fii pregatit. Lasa emotiile la usa, intra cu incredere si arata-te dornic de a evolua si invata. Subliniaza faptul ca vrei sa fii invatat de altii si ca te poti adapta usor.

Sunt multe de zis dar pentru inceput seste suficient

P.S Fa-ti un CV serios, pune o poza decenta, nu facuta in parc sau la munte. Adresa ta de mail sa nu fie cu sweet sau alte cuvinte pe care doar copii de generala le folosesc cand isi fac conturi de mail

Mult succes si sa dai un semn daca sfaturile mele te-au ajutat in vreun fel. Te voi ajuta in continuare cu orice fel de sfaturi. Impartaseste cu noi experienta interviurilor si tot va veni de la sine. Suntem multi si stii si tu: Unde-s multi puterea creste!

Postat pe 07 Jan 2010 la 18:46

ms mult pentru sfaturi.pt incepot o sa le urmez...si o sa va tin la curent

Postat pe 12 Jan 2010 la 10:26

De la: liv, la data 05 Jan 2010 22:20
In ce domeniu cauti? O solutie ar fi sa-ti faci un CV pe care sa-l evidentiezi si sa aplici strict pe joburile de interes.Da-mi mai multe detalii despre experienta ta profesionala si te ajut cu sfaturi in masura in care pot...

Postat pe 12 Jan 2010 la 10:27

in constructi sau munca in agricultura

Postat pe 12 Jan 2010 la 15:01

as dori un loc de munca in strainatate in domeniul constructii pe meseria zugrav calificat sau in domeniul de bodyguard cu toate actele la zi atestat permis arma am experienta in italia 4 ani cunosc limba italiana la perfectie,franceza-mediu,engleza-mediu cina ma poate ajuta pt un contract serios sa intre pe id meu razvan_bossul2002 de preferinta sa fie firma care intermediaza contracte in strainatate k de teparii mam saturat. va multumesc

Postat pe 13 Jan 2010 la 11:21

vreau si eu sa plec pe un post de sudor, electromecanic intretinere sau chiar si cleaner in santiere navale sau ceva de genu

Postat pe 15 Jan 2010 la 10:27

oare e ceva serios din toata treaba asta? pentru ca toti ati cer bani.. daca ar avea nevoie cu adevarat cred catear duce la lucru fara sa-ti ceara bani sau cel putin nu anainte.......daca ar fi sa plec as pleca dar cu conditia sai dau acolo cred ca asa ar fi cel mai corect sa vezi cazarea si locul de munca daca e conform fisei postului... fiti BINECUVANTATI[#>:D

Postat pe 28 Jan 2010 la 16:46

e greu in strainatate, foarte greu dar si banii sunt pe masura.

Postat pe 01 Feb 2010 la 09:07

buna,caut un loc de munca ca vopsitor metalic sau lemn,fara taxa de inscriere stiti ceva? Am lucrat in ungaria 6 ani,anul trecut am patit-o in germania cu 250euro taxa si acolo nu s-au tinut de promisiune desi firma de aici stia ce urmeaza

Postat pe 03 Feb 2010 la 15:00

Draguto -Trebuie sa stiti ca locurile de munca sunt bine tinute de manipulatori La noi nu se merge pe competenta ci pe relatii.Ne intoarcem cu pasi mari catre eviul mediu(catre salbaticie si prostire totala)

Postat pe 03 Feb 2010 la 16:36

:)
bun
eu caut relatiile care sa ma duca in Italia, pe un post hotelier platit de la 1500 euro in sus
vorbesc italiana fluent
sau
pe nave de croaziera italiene, pana invat engleza la nivel mediu :)
platesc orice tip de comision, dupa prima luna de lucru !
Pagini:
  • 1
  • 2
Subiect: